Team Insane Racing Corvette 2016

 

Vi gillar motorsport! Det har vi valt att visa genom att sponsra Marcus Östlid i Team Insane Racing i år.

Med vår stora kunskap inom kompositer kan vi hjälpa dig med ditt projekt vare sig det handlar om en baklucka i glasfiber eller en hel kaross i kolfiber. Vi utgår från kundens krav på vikt, hållfasthet, pris och utseende för att bygga den perfekta delen för dig.

Vi kan tillverka det mesta och har alltid stort fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Söker du delar som inte finns att köpa eller som helt enkelt inte uppfyller dina krav, då är det oss du ska höra av dig till.

Nedan kommer lite bilder från ett av våra större bilprojekt där vi fick i uppdrag att lätta en Corvette Grand Sport -67. Bilen hade redan en glasfiber kaross och kunden önskade att vi byggde vidare i glasfiber för att hålla den tidsenlig. Vi göt av samt göt upp dörrar, huv, baklucka samt hela bakpartiet i mycket lättare laminat. Observera att alla delar på bilden inte är färdigmonterade och inpassade.

20170110_165157

20170118_105433

20170224_172521

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>